The Simply Theodoric - Houses Of The Holy

Stenhårda material

Posted Sept. 18, 2017, 10:32 a.m. By theodoric Tags: Inredning

Det är kul at arbeta med natur material och det finns så mycket mer att välja på än vad man kanske tror. Något som har blivit väldigt populärt dom senaste åren är ju marmor och olika typer av stenskivor. Det är otroligt snyggt tycker jag och är någon som jag gärna har i mitt hem.
Vill man få lite inspiration så kan man söka på " stenskiva stockholm " så kan man få massor med fina ideer till hur man kan göra det hemma.
Det är ett material som jag tycker ger lite lyx känsla samtidigt som att man får en trevlig känsla och så är det stilrent och enkelt att hålla rent. Så det finns många bra saker med att just använda sig av stenskivor i hemmet.

Finns i många fina färger

Ja det är härligt att det finns i så många olika färger som man kan välja på och det behöver inte bara vara i den vit grå färgen. Jag tycker att en marmor i rosa eller grönt är otroligt snyggt, det ger lite mer liv och färg till det hela. Så det är något som man kan göra, att man blandar färgerna lite så att det blir lite mer variation och mer värme.
Då blir det lite extra snyggt tycker jag. Det är bra att blanda och få det till att bli lite mer variation, det tycker i alla fall jag.
Ja det är så härligt med inredning och något som jag tycker är så kul och intressant, det skulle verkligen vara kul att sitta och jobba mer med det.
Nu när vi har flyttat så har jag en hel del idéer på hur jag vill göra och vad man kan göra för att få det lite extra fint hemma. Så det är kul att man har lite mer inspiration och tankar om hur man vill göra det.